Árak keresése

SZAKTERÜLET:

KEZELÉS:

SZAKORVOS:

Szakterületek Vizsgálataink szakterületenként Árak Ft
Aneszteziológia im. injekció beadás 15 000 Ft
iv. injekció beadás 15 000 Ft
sc. injekció beadás 15 000 Ft
aneszteziológiai kontroll szakorvosi vizsgálat* 30 000 Ft
aneszteziológiai állapotfelmérés, szakorvosi vizsgálat 35 000 Ft
írásbeli másodvéleményezés 45 000 Ft
Medical examination in Anaesthesiology (with English medical summary) 45 000 Ft
Gastro-colonoscopia - A - Aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 50 000 Ft
Gastro- colonoscopiához - aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 50 000 Ft
Gastroscopia - A - Aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 56 000 Ft
Gastroscopiához - Aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 56 000 Ft
Colonoscopiához - aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 59 000 Ft
Colonoscopia - A - Aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 59 000 Ft
Prosztata biopszia - aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat és altatás 60 000 Ft
COMPLEX-TEAM vélemény aneszteziológiai szakorvosi vizsgálattal (2 szakterület) 100 000 Ft
COMPLEX-TEAM vélemény aneszteziológiai szakorvosi vizsgálattal (3 szakterület) 135 000 Ft
COMPLEX-TEAM vélemény aneszteziológiai szakorvosi vizsgálattal (4 szakterület) 170 000 Ft

 


* szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként kérhető

*** a díj nem tartalmazza a szövettani és a szakorvosi vizsgálat díját

Egyedi vizsgálataink és speciális csomag árainkkal kapcsolatban klinikánkon készséggel állunk rendelkezésére.

Fontos információk

Tájékoztatni szeretnénk arról, hogy vizsgálataink, szolgáltatásaink árai a szakorvosi vizsgálatok vagy kezelések folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhatnak. Az alap szakorvosi vizsgálatok/kezelések ára nem tartalmazza az egyéb szakorvosi szolgáltatások (pl. injekció beadás, gyógyszerköltség, mintavétel) költségeit, valamint a pontos diagnózishoz szakorvosaink által szükségesnek tartott kiegészítő vizsgálatok/beavatkozások, valamint a szövettani, pathológiai vizsgálatok árait. A szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként elvégzett mintavétel költsége nem tartalmazza a szövettani, cytológiai illetve az ultrahang vizsgálatok költségét. A szövettani vizsgálat díja nem tartalmazza a pontos diagnózishoz bizonyos esetekben szükséges immunhisztokémiai vagy genetikai vizsgálatok költségeit.

Amennyiben az alap szakorvosi vizsgálat során az orvos további vizsgálat(oka)t javasol vagy a kezelési folyamat részeként szakmailag indokolt akkor az elvégzett vizsgálati eredmények megbeszélése illetve a kezelés eredményességének a megítélése, egyeztetése miatt kerül sor lelet konzultációra kontroll szakorvosi vizsgálattal (amelynek az időpontja az alap szakorvosi vizsgálatot követő 8 héten belül van,kivéve, ha az orvos mást javasol). Az orvos által javasolt lelet konzultáció, vagy kontroll szakorvosi vizsgálat a vizsgálati lapon minden esetben rögzítésre kerül. Amennyiben a Páciens úgy dönt, hogy az alap szakorvosi vizsgálatot követően 8 héten túl szeretne lelet konzultációt vagy kontroll szakorvosi vizsgálatot igénybe venni, akkor ezt alap vagy komplex szakorvosi vizsgálat megrendelésével tudja megtenni. Mindezek miatt áraink tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Megértésüket köszönjük!

A műtét, sebészeti beavatkozás pontos díja a műtét előtt szükséges szakorvosi vizsgálat és állapotfelmérés alapján egyénileg kerül meghatározásra, amely alapján személyre szabott, részletes árajánlatot és tájékoztatást küldünk. Így a műtétek ára tájékoztató jellegű.     

Az idegen nyelvű leletezés extra költséggel jár, kérjük, hogy amennyiben idegen nyelvű (angol, francia, német vagy orosz) leletet szeretne jelezze ezt a Beteg-Manager, vagy recepciós kollégáinknak, akik ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást adnak az elkészítési határidőről és a költségekről.  

A csomagban rendelhető szolgáltatások, egyedi csomagok, kedvezmények illetve a kiegészítő vizsgálatok áraival kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, vagy várjuk kérdéseit az info@deliklinika.hu címre.

Az alap, kontroll vagy komplex szakorvosi vizsgálatot követő 8 héten belüli receptírási díj 5 000 Ft.

Laboratóriumi vizsgálatok esetében a vizsgálatok elvégzéséhez szükséges vérvételi, mintakezelési és adminisztrációs díj költsége 5000 Ft.

Szolgáltatási díjaink kiegyenlíthetőek:

Szolgáltatásainkat részben, vagy teljes egészében is finanszírozhatja Magán Egészségbiztosításon vagy Egészségpénztári megtakarításain keresztül is (Jelenleg egészségpénztári kártyát nem áll módunkban elfogadni).

A vizsgálatok gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük, hogy pontosan érkezzen! 10 percet meghaladó késés esetén a legtöbb vizsgálatunk/kezelésünk elvégzéséhez új időpont előjegyzés szükséges térítés ellenében. Amennyiben nem tud megjelenni az előjegyzett vizsgálatán/kezelésén kérjük, hogy ezt minél előbb jelezze számunkra!

Amennyiben a vizsgálati időpontját térítésmentesen szeretné lemondani akkor ezt legkésőbb a vizsgálat előtt 1 munkanappal:

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy amennyiben a vizsgálat lemondása 1 munkanapon belül történik akkor a vizsgálattal kapcsolatos rendelkezésre állási díj (15 000 Ft) kiszámlázásra kerül.

Amennyiben a megrendelt vizsgálat előzetesen nem kerül lemondásra és a páciens nem jelenik meg az előjegyzett időpontban, akkor a teljes vizsgálati díjat köteles megtéríteni. Megértésüket köszönjük!

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról