A Déli Klinika új, ultramodern sebészeti központjában a műtéteket és Pácienseink komplex ellátását:

 • specialistáink kiemelkedő szakértelme,
 • a legkorszerűbb műtéti technológiák és bioinformatikai megoldások,
 • valamint elkötelezett és összetartó szakápolói és műtői szakszemélyzetünk biztosítja.

KOMPLEX ELLÁTÁS A LEGMAGASABB FOKON

Amikor egészségügyi problémájával a Déli Klinika ultramodern sebészeti központját keresi fel, akkor Ön rögtön az elejétől a legjobb kezekbe kerül, hiszen szakértelemben és a magas színvonalú, komplex beteg ellátásban nem ismerünk kompromisszumot!

Műtéti konzultáció, műtét előtti sebészeti szakorvosi vizsgálat

Minden műtét előtt szükséges egy szakorvosi vizsgálat és konzultáció, amelynek keretein belül a Déli Klinika szakorvosa a Páciens panaszainak, tüneteinek illetve a kórelőzményének a feltérképezése alapján elvégzi a szükséges ambuláns szakvizsgálatokat.

Amennyiben a pontos diagnózis felállításához illetve a tervezett műtéthez a szükséges laboratóriumi vizsgálati eredmények, képalkotó diagnosztikai (CT, MR, ultrahang, PET-CT stb.) és/vagy egyéb speciális vizsgálati (pl. pathológiai, molekuláris diagnosztikai, genetikai stb.) eredmények a rendelkezésre állnak akkor szakorvosunk részletesen tájékoztatja a Pácienst a kezelési és/vagy műtéti lehetőségekről, megbeszélésre kerül, hogy:

 • miért szükséges a tervezett műtétet elvégezni
 • létezik-e más kezelés, vagy megoldás a Páciens panaszainak, betegségének a gyógyítására
 • hogyan zajlik a tervezett műtét vagy beavatkozás
 • milyen következményekkel, potenciális kockázattal és/vagy szövődményekkel járhat a tervezett műtét
 • mi várható a műtétet követő időszakban, hogyan lehet elősegíteni a minél gyorsabb és eredményesebb műtét utáni regenerációt és a gyógyulást

Kérjük, hogy az Ön magasabb színvonalú ellátása érdekében a műtéti konzultáció és szakorvosi vizsgálat előtt bioinformatikai rendszerünkben töltse ki az online állapotfelmérő kérdőívünket annak érdekében, hogy több idő álljon rendelkezésre az Ön egészségügyi problémáinak illetve a tervezett műtétnek a részletes megbeszélésére.

Személyre szabott állapotfelmérés, kivizsgálás

Klinikánkon a különböző műtétek előtt szükséges egyénre szabott állapotfelmérést és kivizsgálást a műtétet végző szakorvos illetve a műtéti érzéstelenítést/altatást végző aneszteziológus szakorvos határozza meg a betegség illetve a műtét jellege, a Páciens állapota, társbetegségei és egyéni rizikótényezői alapján.

A tervezett műtéttel kapcsolatos részletes tájékoztatás és a műtétet végző szakorvossal történő konzultáció után a szakorvosunk szakmai javaslatai alapján magánkórházunk Beteg-Manager kollégája a Pácienssel történt előzetes időpont egyeztetés alapján megszervezi és előjegyzi azokat a vizsgálatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy maximalizáljuk a műtét eredményességét és minimalizáljuk a potenciális műtéti kockázatot. A műtétek előtt szükséges vizsgálatokra, részletes állapotfelmérésre a Déli Klinikán lévő szakambulanciáinkon akár ugyanazon a napon is tudunk lehetőséget biztosítani Pácienseinknek.

A műtét előtti személyre szabott állapotfelmérés keretein belül elvégzett komplex laboratóriumi vizsgálat eredményeinek az elemzésével következtetni lehet többek között a Páciens vérképző rendszerének, máj és vesefunkciójának, a szénhidrát anyagcseréjének, ion háztartásának a működésére, valamint a szervezetében lévő gyulladásos folyamatokra, fertőzésekre is.

A műtét előtti 12 elvezetéses EKG, valamint szükség esetén a kardiológiai szakorvosi vizsgálat és a magánklinikánkon alkalmazott monokristályos szív ultrahang vizsgálat segítségével szakembereink pontos képet kapnak a szív állapotáról, a vizsgálatok segítségével felismerhető például a szívizomzat károsodása, a különböző szívritmuszavarok, a szívmegnagyobbodás, a szívkoszorúér betegség (angina), a szívizomgyulladás és sok egyéb betegség, amelyek alapvetően fontosak a megfelelő műtéti előkészítés illetve a szükséges gyógyszeres kezelés meghatározása miatt.

A műtét előtt elvégzett aneszteziológiai (altatóorvosi) szakorvosi vizsgálat célja a Páciens állapotának és egyéni rizikótényezőinek a pontos feltérképezése és mindezek alapján a tervezett műtét típusának legmegfelelőbb műtéti érzéstelenítés és előkészítés megválasztása és előkészítése. Az optimális műtéti érzéstelenítési mód a műtét típusa és a Páciens egészségügyi állapota, egyéni rizikótényezői alapján kerül meghatározásra (természetesen - amennyiben nincs szakmai ellenjavallata akkor - aneszteziológus szakorvosaink figyelembe veszik Pácienseink kérését, preferenciáját is a műtéti érzéstelenítés megválasztásában)

Kérjük, hogy az Ön magasabb színvonalú ellátása érdekében a műtét előtti aneszteziológiai (altatóorvosi) konzultáció és szakorvosi vizsgálat előtt bioinformatikai rendszerünkben töltse ki a speciális online állapotfelmérő kérdőívünket annak érdekében, hogy több idő álljon rendelkezésre a tervezett műtéti érzéstelenítés és a műtétre történő felkészülés részletes megbeszélésére az aneszteziológiai vizsgálat során. A korábban előforduló műtétek, kezelések, illetve a jelenlegi betegségek, az alkalmazott kezelések, gyógyszerek, esetleges gyógyszerérzékenység vagy allergiák ismerete alapvetően fontos a megfelelő műtéti előkészítés és a műtéti érzéstelenítés, fájdalomcsillapítás megválasztásához és a műtéti kockázat(ok) csökkentéséhez.

Aneszteziológus szakorvosaink legfontosabb célja biztosítani a lehető legteljesebb és legbiztonságosabb műtéti érzéstelenítést és a műtéti fájdalomcsillapítást, valamint gondoskodni Pácienseink életfunkcióinak folyamatos ellenőrzéséről és egyensúlyának a fenntartásáról a műtét alatti illetve a műtétet követő időszakban is.

Magánklinikánkon a műtéti előkészítés fontos része a részletes és személyre szabott szóbeli és írásbeli tájékoztatás:

 • a műtéti felkészítés, felkészülés
 • a műtéti érzéstelenítés és a teljes műtéti folyamat
 • a műtétet követő ápolás és sebgyógyulás
 • valamint a gyógyulás, regeneráció, rehabilitáció kapcsán.

A műtét előtti aneszteziológiai (altatóorvosi) szakorvosi vizsgálat magánklinikánkon általában a tervezett műtéti időpont előtt 4-8 nappal történik (bizonyos esetekben előzetes egyeztetés, a Páciens állapota és a speciális online aneszteziológiai állapotfelmérő kiértékelése alapján lehetőséget biztosítunk a műtét napján elvégzett aneszteziológiai vizsgálatra is elsősorban vidéki, vagy külföldi Pácienseink számára.

Műtéti beavatkozások

Magánkórházunk sebészeti központjában:

 • ultramodern sebészeti műszerek
 • innovatív, speciális full HD laparoszkópos és endoszkópos sebészeti műtéti technológia
 • és a világ egyetlen szabadalmaztatott endoszkópos fénytechnológiája - amely lehetővé teszi a fehér fényben nem látható daganatos elváltozások hatékony célzását színezékek vagy gyógyszerek használata nélkül - is segíti a legkorszerűbb műtétek elvégzését
 • a csúcstechnológiával felszerelt műtőink speciális klíma- és légfertőtlenítő rendszere a legnagyobb biztonságot eredményezi a műtétek elvégzése során és segít abban, hogy minimalizáljuk a műtét utáni fertőzések lehetőségét.

Nemzetközileg is elismert sebész, érsebész, nőgyógyász, fej-nyak sebész, ortopéd sebész, urológus szakértőink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a legújabb műtéti technikák, valamint a speciális és az úgynevezett minimál invazív sebészeti beavatkozások (pl. lézeres műtétek, laparoszkópos műtétek, fúziós prosztata biopszia stb.) elvégzésében.

Klinikánkon a „gold standard” műtéti beavatkozások mellett az alábbi specializált műtétek, beavatkozások elvégzését vállaljuk:

Műtét utáni megfigyelés

Nagy szakmai tapasztalattal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező szakorvosaink, műtéti szakszemélyzetünk és szakápolóink folyamatosan gondoskodnak a Páciens számára legmegfelelőbb műtét alatti és a műtétet követő érzéstelenítésről, fájdalomcsillapításról és ápolásról, szorosan monitorozva mind műtét közben, mind pedig a műtétet követően az életfunkcióit és gondoskodva a legmagasabb szintű beteg biztonságról.

A műtétet követően Pácienseinket korszerűen felszerelt, elegáns egy vagy kétágyas fürdőszobás exkluzív betegszobáinkban helyezzük el.

Magánklinikánk bizonyos, speciális sebészeti műtéteket követően szakmai indokoltság esetén kiemelt poszt-operatív megfigyelést, többnapos szakszerű ápolást és a beteg állapotának folyamatos megfigyelését is biztosítja a betegszobáinkban elhelyezett korszerű betegőrző monitorok alkalmazásával.

Ultramodern sebészeti központunkban a biztonságos betegellátást segíti a társszakmák bevonásával kialakított úgynevezett multidiszciplináris (azaz több szakterület specialistája által közösen jóváhagyott) kezelési stratégia: a COMPLEX-TEAM vélemény, amely elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást. Hozzáadott értékként pedig a Páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Kontroll vizsgálat és rehabilitáció

A műtétet követően szükséges kontroll vizsgálat(ok) időpontjára a műtéti beavatkozást elvégző szakorvosunk javaslata alapján kerül sor, amelynek a szervezésével, részleteivel kapcsolatban Beteg-Manager kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Kérjük, hogy az előzetesen egyeztetett kontroll vizsgálaton pontosan jelenjen meg, hogy szakorvosunk:

 • ellenőrizni tudja gyógyulásának a folyamatát
 • segíthessen az Ön állapotának legmegfelelőbb utókezelés meghatározásában
 • javaslatot tegyen a műtétet követő felépülést, regenerációt elősegítő ápolás, rehabilitációs kezelés, életmód kapcsán
 • megbeszélje Önnel a műtét során eltávolított szövetminta pathológiai, molekuláris diagnosztikai, genetikai vizsgálatának az eredményeit és ezek alapján a továbbiakban szükséges teendőket, ellenőrző vizsgálatokat.
KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

A Déli Klinika Sebészeti Központjában a legújabb fejlesztésű:

 • ultramodern sebészeti műszerek
 • innovatív, speciális full HD technológiai megoldások
 • egyedülálló bioinformatikai és precíziós diagnosztikával támogatott lehetőségek segítik a korai, pontos diagnosztikát és a gyógyulást.
KOMPLEX ELLÁTÁS A LEGMAGASABB FOKON

KOMPLEX ELLÁTÁS A LEGMAGASABB FOKON

Magánklinikánk sebészeti központjában minden kollégánk egy egységes csapatként tevékenykedve elkötelezetten dolgozik azon, hogy Ön a legmagasabb igényeket is kielégítő, világszínvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön! Minden részletre kiterjedően elkészítjük az Ön személyre szabott kezelési tervét és minden lépésnél szakszerű segítséget nyújtunk ahhoz, hogy minél gyorsabban és minél teljesebb mértékben elősegítsük az Ön gyógyulását!

Magasan képzett, elhivatott műtői szakszemélyzetünk, nemzetközi szinten is elismert specialistáink a műtétre való szakszerű felkészüléstől kezdve a műtétet követő teljes felépülésig igyekeznek szaktudásuk legjavát és minden segítséget megadni a gyógyuláshoz.

FOKOZOTT BETEGBIZTONSÁG

FOKOZOTT BETEGBIZTONSÁG

Nagy szakmai tapasztalattal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosaink gondoskodnak az Önnek legmegfelelőbb fájdalomcsillapításról, érzéstelenítésről vagy altatásról szorosan monitorozva műtét közben az életfunkcióit és gondoskodva a legmagasabb szintű beteg biztonságról.

Exkluzív környezet

EXKLUZÍV KÖRNYEZET

A Déli Klinika ultramodern sebészeti központjában  kiváló megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel, exkluzív belsőépítészeti kialakítással és gyönyörű panorámával várjuk kedves Pácienseinket. Korszerűen felszerelt és esztétikusan berendezett egy vagy kétágyas betegszobáinkban minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy maximálisan elősegítsük az Ön szakszerű ápolását, gyógyulását.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról!

Budai klinikánk 54 szakterületen személyre szabott, specializált egészségügyi szolgáltatásokkal, nemzetközileg is elismert orvos szakértőkkel, ultramodern sebészeti központtal kiváló megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel, exkluzív belsőépítészeti kialakítással és gyönyörű panorámával várja a Pácienseket. Szolgáltatásaink fókuszában magas szakmai színvonalú, empatikus, komplex és gyors ellátás áll. A hatékony gyógyítást magasan képzett, emberközpontú, elhivatott személyzetünk biztosítja, akik Pácienseink állapotának részletes felmérését, problémáinak megértését helyezik előtérbe a személyre szabott gyógyítás jegyében. Minden egészségügyi tevékenységünket védjegyzett szakmai programunk a komplex, precíziós orvoslás irányelvei és protokolljai alapján végezzük.

Klinikánk legfontosabb szakmai célkitűzései közé tartozik a legrettegettebb daganatos betegségek megelőzése, gyors, korai diagnosztikája és a személyre szabott kezelés/kezelési stratégia kialakítása.

Vizsgálatainkat, ellátásainkat egyedi fejlesztésű bioinformatikai rendszerünk szolgáltatásaival egészítjük ki, amely lehetőséget biztosít:

 • integrált, egyedi rizikóelemzések és az ezeken alapuló személyre szabott kezelési és egészségtervek elkészítésére
 • online azonnali időpont foglalásra
 • a vizsgálatok gyors, kényelmes magas szakmai színvonalú lebonyolítására
 • a leletek, vizsgálati dokumentáció azonnali elérésére.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról