⚠️ AJÁNDÉK STANDARD SZŰRŐVIZSGÁLAT LÉZERES ARANYÉR MŰTÉT MELLÉ A CMC DÉLI KLINIKÁN (görgessen a részletekért) ⚠️

❗️ Most ajándék STANDARD szűrővizsgálatot adunk Ön vagy szerettei számára az Ultramodern Sebészeti Központunkban szeptember 15-ig történő lézeres aranyér műtét árából! ❗️

📞 További részletekért hívja a 06-70-563-2188 telefonszámot! 📞

TOVÁBB A SZŰRŐVIZSGÁLATAINKHOZTudjon meg többet az aranyér betegségről és kezelési lehetőségeiről!Mikor és miért szükséges lézeres aranyér műtétet (LHP – laser hemorrhoidoplasty) végezni?

Sebészi megoldás, aranyér műtét javasolt:

 1. Krónikus aranyeres panaszok, vagy nagyobb aranyeres csomók esetén: Ha a beteg hosszú ideig szenved az aranyerektől, és a tünetei, mint például a fájdalom, duzzanat, vérzés, viszketés és a zavaró érzés a végbélben, nem enyhülnek más kezelésekkel.
 2. A végbélnyíláson keresztül előre eső, kidudorodó aranyeres csomók (prolapszus): Ha az aranyér kidudorodik és nem tud visszahúzódni, vagy visszahúzódik, de könnyen ismét kiugrik, az aranyér betegség III. és IV. stádiumában.
 3. Thrombosis (vérrögképződés) kapcsán : Amikor az aranyérben vérrög alakul ki, amely erős fájdalmat okoz.

A Déli Klinikán elvégzett lézeres aranyér műtét előtt magánkórházunk sebész, proktológus szakorvosa az előzetes proktológiai szakorvosi vizsgálat során a beteg fizikális, anoszkópos és rektoszkópiás vizsgálata mellett áttekinti a beteg kórelőzményét (korábbi és jelenlegi betegségeit, kezeléseit, műtéteit), részletesen elmagyarázza az aranyér (nodus haemorrhoidalis) kezelési lehetőségeit, megbeszéli a lézeres aranyér műtét menetét és a javasolt műtéti érzéstelenítés típusát

 • Ultramodern sebészeti központunkban minden műtéti beavatkozás egyedi és személyre szabott, azaz az alkalmazott műtéti technológia változhat az aranyér súlyosságától, kiterjedésétől, a beteg általános állapotától, társbetegségeitől, preferenciáitól, a sebész, proktológus szakorvos szakmai javaslataitól, preferenciáitól és egyéb tényezőktől is
 • A lézeres aranyér műtét során alkalmazott fájdalomcsillapítás, műtéti érzéstelenítés megválasztásánál klinikánk sebész és aneszteziológus szakorvosai az aranyér súlyossága (kiterjedése) mellett figyelembe veszik a beteg egyéni érzékenységét és a beteggel történt egyeztetés alapján határozzák meg a műtéti fájdalomcsillapítás és érzéstelenítés módját.

IDŐPONTFOGLALÁS MŰTÉT ELŐTTI ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE, SZAKORVOSI VIZSGÁLATRA

Hogyan történik a lézeres aranyér műtét (LHP – laser hemorrhoidoplasty) a Déli Klinikán?

Klinikánk ultramodern sebészeti központjában lehetőség van a legmodernebb, minimálisan invazív műtéti megoldásokra is és így az aranyerek lézersebészeti eltávolítására is (LHP – laser hemorrhoidoplasty).

A precízen a műtéti területre célzott, tökéletesen irányítható magas intenzitású lézer energia a sejtekbe hatolva gyors felmelegítéssel a sejtek víztartalmát gőzzé alakítva fejti ki sebészeti hatását, így praktikusan vízgőzként elpárologtatja a kóros sejteket, szöveteket, ugyanakkor a környező szöveteket megkíméli. A lézeres aranyérműtét során néhány milliméteres kis bemetszéseken keresztül történik a lézerszál bevezetése az aranyeres csomóba. A műtétet követően az aranyerek mérete fokozatosan csökken, amelynek hatására a panaszok megszűnnek.

A lézeres aranyér műtét (LHP – laser hemorrhoidoplasty) esetében a precízen irányított lézerfény hatására a kisebb átmérőjű erek elzáródnak és mivel a vágás nem mechanikai erő hatására következik be, így a műtétet követően:

 • minimális vérzés (a kisebb műtétek esetében akár teljes vérmentesség)
 • minimális seb és hegszövet képződés, így gyorsabb regeneráció és sebgyógyulás
 • minimális műtétet követő fájdalom alakul ki.

A Déli Klinikán az aranyér lézeres műtéti eltávolítása során nagy szakmai tapasztalattal rendelkező proktológus szakorvosaink:

 • szövetkímélő technológiával
 • érintésmentesen és így gyakorlatilag fertőzés nélkül (hiszen a műtétet a lézersugárral végzik és így eszköz nem érintkezik a műtéti területtel, azaz így nem történhet meg kórokozó átadása)
 • lényegesen kisebb műtéti megterheléssel
 • kevesebb műtét utáni fájdalommal
 • gyorsabb felépülést biztosítanak.


IDŐPONTFOGLALÁS MŰTÉT ELŐTTI ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE, SZAKORVOSI VIZSGÁLATRA

Miért érdemes a Déli Klinika innovatív lézeres aranyér műtétjét választani?

 • mert hatékony és kíméletes, minimálisan invazív lézeres műtéti technológiával pontosan csak a nem kívánt szövetek kerülnek eltávolításra, míg a mélyebben fekvő szövetek épen maradnak
 • mert minimális műtéti érzéstelenítési igénnyel, minimális vérzéssel és fájdalommal jár
 • mert rövid klinikai tartózkodással, gyors regenerációval, műtét utáni felépüléssel jár
 • mert biztonságos, a szövődmények aránya lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos műtétek esetében
 • mert nem terheli a szívet és vérkeringést és előnyös megoldás lehet a rendszeresen véralvadásgátló (vérhígító gyógyszeres) kezelésben részesülő betegeknek


IDŐPONTFOGLALÁS MŰTÉT ELŐTTI ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE, SZAKORVOSI VIZSGÁLATRA⚠️ AJÁNDÉK STANDARD SZŰRŐVIZSGÁLAT LÉZERES ARANYÉR MŰTÉT MELLÉ A CMC DÉLI KLINIKÁN (görgessen a részletekért) ⚠️

❗️ Most ajándék STANDARD szűrővizsgálatot adunk Ön vagy szerettei számára az Ultramodern Sebészeti Központunkban szeptember 15-ig történő lézeres aranyér műtét árából! ❗️

📞 További részletekért hívja a 06-70-563-2188 telefonszámot! 📞

TOVÁBB A SZŰRŐVIZSGÁLATAINKHOZHogyan lehet elősegíteni a lézeres aranyér műtét utáni felépülést?

   • Fontos, hogy pontosan kövesse a proktológus szakorvosi utasításokat a sebápolás, a gyógyszerek szedése és az utókezelés tekintetében. Ne mulassza el a műtétet követő kontroll vizsgálatot!
   • Pihenjen: Fontos, hogy pihenjen és adja meg a testének a szükséges időt a gyógyuláshoz. Kerülje a nehéz fizikai tevékenységeket és a túlzott terhelést.
   • Kímélje a műtéti területet: Kerülje a műtéti terület dörzsölését vagy erős nyomását. Tartsa tisztán és szárazon a sebet, és pontosan tartsa be a szakorvos, vagy az ápoló utasításait a sebápolással kapcsolatban.
   • Fokozatosan kezdje újra az étkezést: Kezdetben folyékony, pépes, könnyű ételeket fogyasszon és fokozatosan térjen vissza a normális étrendhez az orvos utasításai szerint. A műtét után fontos, hogy egészséges és kiegyensúlyozott étrendet kövessen, amely tartalmazza a szükséges tápanyagokat és rostot. Kerülje a zsíros és fűszeres ételeket, amelyek emésztési problémákat okozhatnak.
   • Kerülje a dohányzást és az alkoholfogyasztást: A dohányzás és az alkoholfogyasztás káros hatással lehet a gyógyulásra. Próbálja meg elkerülni ezeket az egészségtelen szokásokat a műtét után.

   Mindig konzultáljon a műtétet végző szakorvossal, illetve az ápoló személyzettel a pontos utasításokról és az egyéni javaslatoról a műtét utáni felépülésre vonatkozóan.

   IDŐPONTFOGLALÁS MŰTÉT ELŐTTI ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE, SZAKORVOSI VIZSGÁLATRA

   Árak

   Aranyér műtét

   300 000 Ft-tól

   Azonnali online
   időpontfoglalás

   Sebészet

   alap sebészeti szakorvosi vizsgálat

   35 000 Ft

   Sebészet

   sebészeti kontroll szakorvosi vizsgálat

   30 000 Ft

   Azonnali online
   időpontfoglalás

   A műtét, sebészeti beavatkozás pontos díja a műtét előtt szükséges szakorvosi vizsgálat és állapotfelmérés alapján egyénileg kerül meghatározásra, amely alapján személyre szabott, részletes árajánlatot és tájékoztatást küldünk. Így a műtétek ára tájékoztató jellegű.

   Milyen egyéb aranyér kezelési lehetőségek vannak a műtét mellett?

   Az aranyér kezelésére léteznek konzervatív kezelési lehetőségek, alternatív módszerek. Ezek az alternatív módszerek és a konzervatív kezelések általában az enyhe vagy mérsékelt aranyér megbetegedés esetén alkalmazhatók, és segíthetnek enyhíteni a tüneteket:

   1. Életmódváltás: Az aranyér kezelésében az első lépés az életmódváltás. Ez magában foglalja a rostdús étrend bevezetését, elegendő folyadékfogyasztást, a rendszeres testmozgást és a székrekedést megelőző gyakorlatokat. Az életmódváltás célja a székelés megkönnyítése és a tünetek enyhítése.
   2. Gyógyszerek: Vannak vény nélkül kapható gyógyszerek, például krémek, kenőcsök vagy kúpok, amelyek enyhíthetik az aranyér tüneteit. Ezek általában gyulladáscsökkentő hatásúak vagy helyi érzéstelenítő hatásúak lehetnek. Fontos azonban, hogy az ilyen gyógyszereket csak az orvos utasítása szerint és a megfelelő adagolásban használjuk.
   3. Szkleroterápia: A szkleroterápia során a végbélnyálkahártyába injektálnak egy speciális anyagot, ami a vérerek összehúzódását és lezáródását eredményezi, így a megnagyobbodott aranyér vénák összezsugorodnak és eltűnnek. A szkleroterápia leginkább kisebb méretű aranyerek esetén hatásos.
   4. Gumi ligatúra: A beavatkozás során egy gumiszalagot helyeznek a megnagyobbodott aranyér köré, hogy lecsökkentsék a véráramlást a területen, így az aranyér elhal és visszahúzódik. A gumi ligatúra általában hatékony a belső aranyerek kezelésében.

   Ultramodern sebészeti központunkban szakorvosaink komplex, egyedi és személyre szabott aranyér kezelési megoldást javasolnak az aranyér súlyosságától, kiterjedésétől, a beteg általános állapotától, társbetegségeitől, preferenciáitól függően. 

   Tudjon meg többet a Déli Klinikáról