SZEMÉLYRE SZABOTT KOMPLEX ELLÁTÁS


Klinikánkon kiemelten fontosnak tartjuk a KOMPLEX SZEMLÉLETŰ ORVOSLÁST, azaz hogy a gyógyítás során ne csak az adott betegséget vagy kóros elváltozást célozzuk meg, hanem személyre szabottan a beteg ember egészét kezeljük, valamint lehetőség szerint egyedi megoldásokkal megelőzzük a különböző betegségek kialakulását és elősegítsük a gyors, pontos, korai diagnosztizálást, amely sok esetben életmentő lehet.


A komplex szakvéleményezéshez - COMPLEX-TEAM® véleményhez - elengedhetetlenül fontos a különböző szakterületi specialisták egyeztetése és közös gondolkodása a beteg számára legoptimálisabb kivizsgálási, kezelési, rehabilitációs vagy gondozási tervének a megvitatásához, kialakításához. 


Tehát a jelenlegi „standard” – legtöbbször betegség specifikus, egy betegségre/szakterületre fókuszáló egészségügyi ellátás helyett vagy annak kiegészítéseként egyre nagyobb szerepet kap a különböző szakterületi specialisták koordinációjával kialakítható, hosszú távú betegség management és rendszeres beteg után követés, amelynek a megszervezéséhez, fenntartásához és folyamatos működtetéséhez célszerű igénybe venni a Déli Klinika által biztosított innovatív bioinformatikai lehetőségeket, amelyekkel optimalizálni lehet az ellátást.


Mindezek miatt programjaink egyik sarokpontja az egyéni rizikófaktorok pontos feltérképezése és ezen integrált elemzés alapján a személyre szabott betegségmegelőzés és gyors, pontos urológiai diagnosztika megvalósítása. 

         

Miért érdemes ezt választani?

Tudományos evidenciákon alapulnak

szakmai programunk irányelveit széleskörű kutatási eredmények alapján nemzetközileg elismert orvosok állítják össze és folyamatosan bővítik az újabb tudományos felfedezések figyelembevételével. 


Személyre szabott, komplex megoldást nyújtanak

a Páciens életmódját, szervfunkcióit, lelkiállapotát komplexitásában feltérképező megközelítést alkalmazunk, így derítve fel az esetleges rizikófaktorokat. Ezzel a szemlélettel sokkal hatékonyabb betegségmegelőzés, pontosabb diagnózis és eredményesebb gyógyulás érhető el.


Integrált és eredményes

azaz az egyes szervek vizsgálata, kezelése helyett az az emberi szervezet egészére összpontosít és így állapítja meg a megoldatlan tünetek, panaszok mögött húzódó alapvető testi, lelki okokat és javasol személyre szabott, komplex megoldásokat. 


Megtérül

a részletes családi, egyéni kórtörténet és életmód feltérképezéssel, kiterjesztett laboratóriumi, orvosi és műszeres vizsgálatokkal hatékonyan ismer fel, állít helyre és előz meg olyan kóros állapotokat, amelyeket később már csak komoly erőfeszítéssel, idő- és pénzráfordítással, ráadásul kevésbé eredményesen lehetne gyógyítani.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról